• HJ STÅL

    Velkommen til vores hjemmeside.

  • Toilethus

    Toilethus med elementer i rustfristål

  • Miljøstation til Lystbådehavne.

    Lavet i rustfristål

Teknisk kapacitet

Virksomheden arbejder primært i rustfrit stål. Firmaet leverer kvalitet til tiden, hvorfor vi ikke anvender reklamekroner, men udelukkende får vores kunder på grundlag af tidligere arbejder samt på grundlag af anbefalinger fra egne kunder. HJ Stål Aps beskæftiger 2-3 medarbejdere fast. I forbindelse med spidsbelastninger indlejer vi kompetente medarbejdere.


Arbejdsområder

Fremstilling af toilethuse i rustfrit stål efter ordre og fremstillet efter kundens ønske til størrelse, udseende og indhold. (varme i gulv mm) Husene er på grund af de anvendte materialer i princippet hærværkssikrede. Husene fremstilles oftest i moduler på eget værksted, og leveres med kranvogn på kundens fundament eller plads. Derved undgås unødvendigt byggerod hos kunden. Fremstilling af udslagskummer i rustfrit stål til rastepladser, lystbådehavne mm. Fremstilling af specialemner efter ordrer. Vedligeholdelses arbejder indenfor fødevareindustrien. Vedligeholdelse af toilethuse for Arkiel A/S fra den tyske grænse til Århus.
Fremstilling af emner til motorvejsbyggerier.


Personlige kunderelationer

Henrik Jessen har personlig kontakt med alle sine kunder, hvorfor vi som tidligere anført ikke anvender ressourcer på reklamer med mere. Den tætte kontakt indebærer yderligere at vi altid kan tage hensyn til de enkelte kunders særlige krav til arbejdernes udførelse samt hurtigt kan være behjælpelig såfremt der skulle opstå uventede situationer, med løsningsmuligheder.